抢庄牌九 公共英语

返回首页 课程购买 APP下载 关注微信

长按图片保存二维码

其他
切换地域
公共英语地域导航

公共英语考试动态

短信预约提醒

请输入下面的图形验证码

提交验证

预约成功

请注意查收手机短信

2019年全国英语等级考试三级全真模拟试题5套阅读A

来源:抢庄牌九

发布时间:2019年07月12日 08:56:00

【摘要】小编给大家带来2019年全国英语等级考试三级全真模拟试题5套阅读A,希望对大家有所帮助。

阅读模拟试题:

The sound of a mosquito can mean trouble in many parts of the world.The bite of the mosquito can be deadly.The insects carry serious diseases like malaria.It is estimated that almost 630,000 people died from malaria and malaria-related causes in 2012,and most of these cases were in African countries.

In the United States,a group of California scientists is working to develop a more effective and less costly substance(物质)to protect people from mosquitoes.The researchers are investigating the sense of smell in mosquitoes.They found the insects use the same receptor(感受器)for identifying carbon dioxide in human breath as they do for the smell of our skin.Anandasankar Ray,who is leading the investigation,says scientists tested more than a million chemical compounds(化合物)until they found a substance called Ethyl pyruvate.He says Ethyl pyruvate makes the mosquitoes'receptor inactive.”When we apply Ethyl pyruvate to a human arm and offer it to hungry mosquitoes in a cage,very few of the mosquitoes are attracted to the human arm because only a few of them are able to smell it out,”said Ray.

Genevieve Tauxe,a member of the research team,says it was not easy to find the neurons(神经元)of nose cells that recognise both the smell of human breath and skin."With the device used to examine mosquitoes,we are able to insert a very small electrode(电极)into the part of the mosquitoes'nose,where its smelling neurons are and where the smell is happening,"said Tauxe.

Anandasankar Ray says a product based on Ethyl pyruvate may cost less to produce than DEFT,the most effective chemical treatment now in use.He says DEFT is too costly for most people who live in areas affected by malaria.

“Perhaps by finding smells that can attack other target receptors,we will be able to improve upon DEFT and finally have the next generation of insect behavior control products,"said Ray.

1、Through the passage,the writer aims to__.

A.inform readers of the new development in fighting mosquitoes

B.praise the achievements made in the battle against malaria

C.introduce a cheaper product in fighting mosquitoes

D.tell the differences between Ethyl Pyruvate and DEET

参考答案:A

参考解析:作者态度观点题。文章主要介绍了科学家研究一种能够影响蚊子嗅觉的药物,从而影响蚊子的叮人的行为。文章中作者只是客观介绍药物,并没有表明自己是赞扬还是批评的观点。故选A。

2、This passage most probably appears in__.

A.the column of newspaper ads

B.the health column of a magazine

C.a textbook of medical schools

D.a collection of doctors'essays

参考答案:B

参考解析:文章类型推测题。A:报纸新闻板块B:杂志的健康板块C:医学院的教科书D:医学散文的文集。通过理解文章大意,故选B。

3、According to the passage,Ethyl Pyruvate can__.

A.kill the mosquitoes'smelling neurons

B.cause the mosquitoes to lose their sense of smell

C.result in the inactiveness of the mosquitoes'receptor

D.make the mosquitoes uninterested in human breath and skin smell

参考答案:C

参考解析:细节题。通过第二段He says Ethyl Pyruvate makes the mosquitoes'receptor inactive.可知Ethyl Pyruvate会使蚊子的感受器迟钝。故选C。

4、The best title for the passage is most probably __.

A.Scientists Find New Substance to Fight Mosquitoes

B.A New Generation of DEET Has Been Developed to Kill Mosquitoes

C.Malaria一a Serious Disease Causing 630,000 Deaths

D.Ethyl Pyruvate一an Insect Behavior Control Product

参考答案:A

参考解析:文章标题类题。通过文章最后一段we will be able to improve upon DEFT and finally have the next generation of insect behavior control products可知DEFT只是一种杀蚊药,而文章主要讲科学家研制出一种新的效果明显花费低的药品。侧重点在于新的药品。故选A。

加载更多

+

QQ交流群 编辑:纪文凯

公共英语相关推荐

公共英语延展阅读

公共英语精彩推荐

热门考试

相关推荐

热门推荐

分享到

取消